linkedin   |   Email: evm@claproth.com   |   BIG: 69022703901   |   KVK: 53318196

Ervaringsdeskundigen

Ervaringsdeskundigen

 

Dit deel is bedoeld voor mensen die of persoonlijk of als naaste te maken hebben met psychische problemen die door professionals kunnen worden geclassificeerd als persoonlijkheidsproblematiek of persoonlijkheidsstoornissen. De meeste aandacht gaat uit naar 'Cluster B' cq ‘borderline’, omdat daar veruit het meeste over bekend is en ik daar het meeste van af weet. Dan staat centraal het moeilijk kunnen reguleren van emoties. Als je daar last van hebt, heb je niet direct een psychiatrische of persoonlijkheidsstoornis. Daar komt meer bij kijken: langdurig en hardnekkige klachten die zich over meerdere leefgebieden uitstrekken, zowel prive- als werkgerelateerd.

 

De verschillende subitems worden regelmatig ververst en aangevuld.

 

 

 

 

Over Meek-it

MEEK-IT ('make it') is een woordspeling op mijn uitgangspunt bij alle inspanningen: laten we het mooier en beter maken, iets realiseren, gezamenlijk en in goed overleg.

IT staat ook voor Italië, het land dat (la lingua, la cultura, la cucina) mijn hart altijd sneller doet kloppen. Het land van de Slow Food beweging. Waar je nooit uitgekeken raakt. En waar je geïntrigeerd blijft over de schijnbare tegenstellingen tussen eeuwige schoonheid en lelijkheid, maar waar de eerste altijd overwint.

Nieuwsbrief